4. feb, 2019

Bericht over Marelle Boersma

 

 Marelle Boersma schrijft:

Dit is echt zo mooi dat ik vandaag een beetje de kluts kwijt ben.
Hoe prachtig is het dat deze vijf ladies (schrijfjuffers) zo in contact blijven, én dat er nu al drie van hen gedebuteerd zijn of in de komende maanden debuteren. Daar droomde ik van! Dit is echt zo prachtig, dat woorden tekort schieten. En dat voor een schrijfster...

En Debuteren met een hoofdletter, want hun boeken worden stuk voor stuk uitgegeven bij reguliere uitgevers.

Vandaar dat ik die Masterclass opnieuw heb uitgezet, gewoon om ook andere gevorderde schrijvers die grotere kans te geven op publicatie. Alleen voor gevorderde schrijvers.

https://marelleboersma.nl/schrijfvakantie/

 

In 2017 ontmoetten deze schrijfsters elkaar voor het eerst op de Portugese quinta van Marelle Boersma en Jan. Vijf verschillende karakters, maar een gemeenschappelijke passie die hen sindsdien verbindt. Tijdens die Masterclass week in 2017 schreven ze bloedig aan hun manuscript en vijlde Marelle met haar deskundig oog de ruwe kantjes af en kijk nu eens: drie van de vijf debuteren dit jaar met een thriller. Vandaag was de beurt aan Onder Invloed van Tamara Onos, op 11 mei is Bonuszoon aan de beurt van Antoinette schrijft en in het najaar volgt Familiegeluk van barbaraschrijft. Drie thrillerauteurs met een prachtdebuut via LetterRijn, Godijn Publishing en De Crime Compagnie. Kristel Stassen-Flinzner en Ellis Souwerbren zetten momenteel de laatste puntjes op de i van hun historische roman. Wat een geweldig resultaat van de Masterclass 2017 van Marelle Boersma - Schrijven en meer. Wil je dat ook? We kunnen je de schrijfvakantie van Marelle aanbevelen. Lukt het je niet een paar dagen weg te gaan? Geen nood: probeer dan eens de online modules van de ThrillerAcademie. Dé schrijfopleiding op maat, in jouw tijd en op jouw plaats. De Schrijfjuffers kunnen de schrijflessen van Marelle van harte aanbevelen.

Deel deze pagina