22. mrt, 2020

Corona virus

Alsof het een droom is. Zo voelt het. Van de andere kant zie je dat er positieve dingen gebeuren. Het is fantastisch om te zien hoe iedereen(bijna) er mee omgaat. Maar het moet nog beter. Als iedereen zich houdt aan de regels, dan hoop ik hoop dat het snel over is. Dat ik mijn moeder weer in de armen kan sluiten. In mei de baby die opkomst is knuffelen. Gelukkig hebben we wel de mogelijkheid om elkaar te bellen of te face-timen. Bij mij borrelen er heel veel idee├źn naar boven en daar maak ik dankbaar gebruik van.

Iedere morgen ben ik vroeg wakker en dan krioelen de woorden door mijn hoofd, het zou zonde zijn als je dan weer in slaap zou vallen­čśÇ Vroeg in de morgen zijn je hersenen schoon en daardoor kunnen er goede idee├źn ontstaan. Als je toch de hele dag de tijd hebt, dan is het niet zo erg. Vanaf maandag ga ik helpen bij Noaberhulp. Ik wil graag iets doen, nu mijn zatderdag baantje tijdelijk gestopt is.

Voor iedereen wens ik dat deze periode snel voorbij is. Mijn moeder heeft het steeds over de oorlog en ergens kan ik dat wel begrijpen. Het lijkt er heel erg op. 

Dikke kus, knuffel.

Groetjes Alie

Deel deze pagina