1. jan, 2021

2021 wordt voor mij een bijzonder jaar.

Onze nieuwe atelier is bijna klaar waar ik lekker kan gaan ontwerpen, bedenken en het uitvoeren van het maken van arrangementen voor zowel bruid, rouw als een bloemstuk op of in voorwerpen.

Tot die tijd kan ik mij lekker bezig houden met het schrijven. Mijn manuscript wordt vanaf half januari geredigeerd, maar het duurt nog wel een tijdje voor die af is. Zo nu en dan zal ik hier er een bericht over geven. Ondertussen ben ik alweer met een nieuw verhaal begonnen. Dit keer gaat het over Hanneke. Zij speelt in een band en beleeft hele mooie avonturen, maar ook vervelende situaties die ze moet zien op te lossen. 

In maart mag ik examen doen voor de molenaarsopleiding. Gekgenoeg heb ik er zin in. Ik vind het superleuk op de molen en heb tot nu toe geen spijt dat ik aan de opleiding ben begonnen. Ik moet nog wel flink aan de studie, het is heel veel theorie. Ik ga nog extra uren draaien op de molen. Als ik in maart geslaagd ben, dan kan ik in november voor mijn het landelijke diploma molenaar. In mijn verhaal van Nora staat een heel stuk geschreven over het examen doen op een molen. Zij wil graag molenaar worden en moet examen doen op de molen in Sleen. 

Deel deze pagina