2. jan, 2021

Mevrouw van der Berg wacht in kamer 4

Mevrouw van der Berg zit nog steeds te wachten om verder te reizen, ze weet niet waar ze heen moet. Zonder uitleg kan zij niet verder.

Pia Bos van een ander verhaal zit nog steeds in de provisiekast, die perongeluk is dicht gedrukt..., of zou het expres zijn?

Hanneke loopt met haar pumps in haar hand rillend naar het hotel...,

Constant gaan er senario's door mijn hoofd. Eerst maar lekker de schoenen aan en een stuk shinrinnen. Shinrin-yoku is goed voor je immuunsysteem. Je loopt op blote voeten door het bos. Je gelooft het niet, maar ik, een enorme koukleum, krijg de voeten warm na shinrinnen. Aarden wordt het ook wel genoemd of bosbaden, met kleren aan. Het is een gebruikelijke gewoonte in Japan. Als je dan in het bos loopt en je snuift de zuivere lucht op dan luister je naar wat je hoort en laat je je gedachten gaan zo ver als je wilt. Dit kun je tien minuten doen of nog langer. Het geeft mij een enorme energie, na zoveel gevreten te hebben de afgelopen dagen.  Ik voel mij dik en pafferig. Ik moet weer even normaal gaan eten. Minder snoepen, minder brood. Maarja het is zo gezellig! 

Na het lopen in het bos ga ik weer verder met één van de verhalen.

Deel deze pagina