3. aug, 2022

Zomer

Voor mij mag het hele jaar wel zomer zijn. 's Morgensvroeg is het heerlijk in het bos. Tussen het wandelen door doe ik vaak yoga. Ik doe de oefeningen die wij op de les ook doen en je kunt het gewoon staande doen. Ook al zie ik sommige mensen kijken, dat maakt mij niks uit. Als ik terug loop naar huis heb ik een voldaan gevoel, waarna ik een plak van het warme brood afsnij en op de koffie machine druk. Appelstroop op het brood en ik heb mijn ijzergehalte weer binnen. Het duurt vaak maar even endan moet ik al een boodschap wegbrengen. Daar kan ik de klok op zetten, een vast tijdstip. Laatst was ik op de TT in de horecastent en toen wij goed en wel geïnstaleerd waren, zij ik tegen de persoon waar ik bij was, ik moet straks wel boodschappen doen. Hij keek mij aan en zegt: 'Kan iemand anders dat niet doen?'

Ik zei: 'Nee, dat moet ik echt zelf doen.' Toen heb maar even uitgelegd dat ik naar de wc moest, toen begreep hij het. We hebben er vreselijk om gelachen. 

Vandaag is het een beetje een vreemde dag. Afscheid nemen van een man van een goede collega. Het is altijd weer schrikken als er zo'n bericht binnen komt. En dan gaan gelijk mijn gedachten in mijn kledingkast. Heb ik iets geschiks om aan te trekken. Gisteren even naar de kapper geweest, hoewel ik het ook wel vaak zelf doe. Het zit weer naar mijn zin en ik kan er weer een poosje mee. 

Ik begon dit verhaal over de zomer te schrijven, maar ik verander zo van onderwerp. Nou ja, dat maakt ook niet uit.

Gisteren een goedkeuring ontvangen van een offerte. Dus, ik kan de planning gaan maken voor een bruidsarrangement.

Ook zijn de teksten van mijn nieuwe verhaal verstuurd naar de proeflezers en na mijn vakantie kan ik daar mee aan de slag.

Een foto gemaakt bij het hek op het vliegveld in Eelde. Waar ik blij mee ben. Het is het idee wat ik in mijn hoofd heb om als cover te gaan gebruiken. De uitgever die geïnteresseerd is, daar kan ik zelf ideeën aan leveren. Wel zo leuk!  

Tijdens het doorlezen, heb ik nog wel een paar foutjes gezien. Maarja, ik wacht af hoe men erover denkt, en dan gan ik het veranderen.

Deel deze pagina