26. okt, 2022

Geheime plek

Straks word ik betrapt? Ik zit ergens waar ik niet mag zitten, althans ik denk dat diegene waar deze plek van is, dat hij of zij heel erg boos gaat worden. Met het geluid van zachte mantramuziek op mijn oren en het geruis van de autosnelweg is het moeilijk om te raden waar ik zit. Elke dag loop ik hieraan langs en nu zit ik er in. Het heeft een openstructuur, ik kan door de takken en de boomstammen heen kijken. Er zit geen gesloten dak op en aangezien er donkere wolken verschijnen aan de horizon, denk ik dat het verstandig is om mijn laptop op te ruimen. De laatste dagen heb ik zoveel aan mijn hoofd, dat ik de ruimte niet kan vinden en dan kruip ik het liefst in mijzelf en verdwijn in een verhaal. De muziek op mijn oren hoor ik na een tijdje al niet meer, maar het maakt mijn hersenen wel rustig, waardoor ik helder blijf.

Het schrijven is een bijzonder vak. Al die romp slomp erom heen, het liefst zou ik mijn manuscript afgeven aan een uitgever en dan maar afwachten tot het een boek zou worden. Zo gaat het niet helaas. Je moet er hard voor werken.

Hard werken vind ik niet erg, maar het lange wachten, daar word ik niet goed van, ik heb weinig geduld. Dan duik ik maar in mijn verhaal. Wat zei ik: betrapt. Er komen kinderen die hebben ontdekt dat ik in hun hut zit met de laptop. Daan en Noud, twee broertjes. Ze zijn op vakantie in Drenthe, ik dacht even dat het de kinderen zouden zijn van de hut. Toen ik de titel noemde van mijn nieuwe boek dat bijna uitkomt, riep hij meteen: ‘Die gaan we kopen mama!’

Ik hoop dat meerdere mensen zo denken en dat ze er iets aan zullen hebben. Zodra de datum bekend is: RENNEN!!! Naar de winkel of stuur een email om het boek te bestellen. Je kunt hem al reserveren.

In Emmen, in de kerk tijdens de boek en kunst evenement kun je ,ijn boek ook reserveren en ik heb de andere boeken ook mee. Als ze op  zijn, dan kun je ook die bestellen, dan heb je ze binnen een week in huis. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, het pakketje past gemakkelijk door de brievenbus!

Liefs en tot ziend of tot horens.

Alie

Deel deze pagina